Originals Tips

Originals Tips: Murder Mystery 2 en heeft de schoonmaakster het gedaan?

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Unseen

De Zuid-Afrikaanse serie Unseen introduceert schoonmaakster Zenzi Mwale, die wanhopig op zoek is naar haar man. Daarbij krijgt ze ook nog eens te maken met een gevreesd misdaadsyndicaat, waardoor tragische gebeurtenissen uit het verleden opgerakeld worden. En dit drijft haar uiteindelijk… tot moord. Unseen is afkomstig van de makers van Blood & Water, een ’tienerdramamisdaadserie’ die behoorlijk hoge ogen scoort op het gebied van waardering. En dus wordt er ook best veel verwacht van de nieuwe show, met Gail Mabelane, Brendon Daniels en Hein de Vries in de hoofdrollen.

Unstable

Unstable is best een interessant project, omdat vader Rob Lowe en zijn zoon John Owen Lowe de belangrijkste rollen vertolken. De serie volgt de excentrieke maar ook geniale biotech-entrepreneur Ellis Dragon (gespeeld door vader Lowe), die uit alle macht probeert om onze planeet te ‘redden’. Het moet een betere plek worden voor iedereen! Op persoonlijk vlak zit hij echter in een diep emotioneel dal en nu het is aan zijn zoon Jackson (gespeeld door zoon Lowe) om zowel zijn vader als het bedrijf van zijn pa van de ondergang te redden.

Murder Mystery 2

In Murder Mystery 2 keren Jennifer Aniston en Adam Sandler terug als rechercheurs Audrey en Nick. In de eerste film werden Nick en Audrey Spitz tijdens hun verlate huwelijksreis door Europa verdacht van moord. Het was aan de politieagent en kapster om uit te zoeken wie er daadwerkelijk verantwoordelijk was. In het tweede deel worden de twee uitgenodigd voor de bruiloft van de Maharadja, op een schitterende privé-eiland. Alles lijkt goed te gaan, tot de bruidegom wordt ontvoerd. Aniston en Sandler moeten in actie komen!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?