Originals Tips

Originals Tips: Natuurgeweld in Our Planet II, Extraction-vervolg en een draagmoeder

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Our Planet II

Altijd en overal zijn er miljarden dieren in beweging op onze aardbol. Over land, door oceanen of door de lucht, het maakt niet uit, maar verschillende soorten beesten migreren continu om zich te voeden, voort te planten en/of onderdak te vinden. En die reizen worden meer en meer bedreigd door onze veranderende en opwarmende wereld. Our Planet II onthult enkele van de uitdagingen waarmee deze dieren om de oren worden geslagen, en dat doet de serie met een spectaculaire cinematografie én met beelden uit Afrika, India, China en het Noordpoolgebied.

Extraction 2

Chris Hemsworth leek dood te gaan aan het einde van de eerste Extraction-film, maar in Extraction 2 is hij uit het hiernamaals opgestaan. Dit keer moet Tyler Rake (het personage dat ‘Thor’ speelt) een van de gevaarlijkste gevangenissen ter wereld penetreren om zo een familie te redden die wordt bedreigd door een Georgische maffiabaas! We mogen weer een hele hoop 4K-actie verwachten, ontploffingen, beschietingen, noem het allemaal maar op. Het vervolg op Extraction komt van de hand van de gebroeders Russo, die eerder betrokken waren bij onder meer de Avengers-franchise en The Gray Man op Netflix.

Madre de Alquiler

‘Madre de Alguiler’ betekent ‘draagmoeder’ in het Nederlands en de Spaanstalige serie Madre de Alquiler gaat dus over een… je raadt het al: draagmoeder. Een vrouw van eenvoudige komaf wordt gedwongen draagmoeder… En raakt op die manier betrokken bij een rijke familie die haar reputatie (die van de familie dus, absoluut niet die van de draagmoeder) koste wat het kost wil beschermen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?