Originals Tips

Originals Tips: Nederlandse Original Dirty Lines, Élite 5 en contact met een dode

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Dirty Lines

Dirty Lines is de nieuwste Nederlandse Netflix Original! De serie vertelt het verhaal van de jonge zakenman Frank Stigter. Na een aantal mislukte pogingen om een eigen zaak te beginnen, ziet Frank zijn kans schoon als de nationale telefoonmaatschappij PTT betaalnummers op de markt gaat brengen. Met hulp van zijn broer en zus en enkele dubieuze investeerders begint hij het eerste telecom-seks bedrijf van Europa. Wat begint als een knullig geïmproviseerd experiment in de garage van hun ouders, ontwikkelt zich in razend tempo tot een miljoenenindustrie.

Élite

Aan het einde van het vierde seizoen van Élite bleven we met heel wat vragen achter. De belangrijkste vraag is misschien wel hoe het verder moet met de situatie omtrent Armando. We hebben gezien dat Guzmán een einde maakte aan zijn leven nadat Armando verantwoordelijk was voor het mishandelen van Mencía. Alleen Samuel en Rebeka kennen het geheim van Guzmán. Zal het lichaam van Armando worden gevonden en zal het geheim van Guzmán uitkomen?

The In Between

Er is geen vuiltje aan de lucht voor de tortelduifjes Tessa en Skylar, maar hun liefde wordt bruut uiteengerukt als ze opeens in een auto-ongeluk verzeild raken. Skylar is dood en Tessa ligt zwaargewond in het ziekenhuis… Raar maar waar: Tessa begint opeens berichten te krijgen die erop duiden dat Skylar met haar probeert te communiceren! En er gebeuren nog veel meer onverklaarbare dingen: mysterieuze foto’s (waar Tessa niets van weet) verschijnen in haar kamer en verdwijnen net zo snel. En het favoriete liedje van Skylar en haar is zomaar te horen! Tessa heeft echter geen idee hoe ze haar grote liefde kan bereiken…

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?