Originals Tips

Originals Tips: Nieuwe Harlan Coben, The Mitchells en duistere thriller in een huis

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

El Inocente

Na negen jaar in de gevangenis lacht het geluk Mateo Vidal eindelijk toe, of toch niet? Twintig jaar geleden probeerde Matt Hunter een vechtpartij te sussen. Maar er ging daarbij iets behoorlijk mis hij werd zelf opgepakt en veroordeeld voor moord. Nu, negen jaar na zijn vrijlating, heeft hij een goede baan, een vrouw, een kind op komst en een optie op zijn droomhuis. Mateo lijkt eindelijk een rooskleurige toekomst tegemoet te zien. Maar dan belandt hij in een nieuwe nachtmerrie. Mateo ontvangt op zijn mobiel compromitterende foto’s van zijn vrouw. Een onbekende man begint Mateo te schaduwen – en wordt vermoord. Een geliefde non wordt dood aangetroffen. En alle aanwijzingen sturen in de richting van Mateo…

The Mitchells vs. The Machines

Katie Mitchell wordt toegelaten tot de filmschool van haar dromen. Met de hele familie rijdt Katie onder het mom van een roadtrip naar de nieuwe school. Maar dan vallen de plannen van de familie Mitchell in het water als overal ter wereld de elektronische apparaten in opstand komen. Met de hulp van twee vriendelijke robots moeten de Mitchells hun problemen zien te overwinnen en samen leren te werken om zo de wereld te redden.

Things Heard & Seen

De film Things Heard & Seen vertelt het verhaal van een stel uit Manhattan dat verhuist naar een historisch plaatsje in de Hudson Valley. Ze ontdekken dat hun huwelijk een duistere kant heeft die net zo sinister is als de geschiedenis van hun nieuwe huis. De film is gebaseerd op de roman van Elizabeth Brundage en heeft Amanda Seyfried en James Norton in de hoofdrollen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?