Originals Tips

Originals Tips: Nieuwe sleutels, Dynasty is terug en Koreaanse royals

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Locke & Key

Eindelijk is het tijd voor een nieuw seizoen van Locke & Key, het tweede! De serie doet een beetje denken aan Stranger Things; drie broers en zussen (genaamd: Nina, Tyler en Kinsey) verhuizen na de moord op hun vader naar hun (voor)ouderlijk huis, het zogenaamde Key House. Ze ontdekken al snel dat het huis vol zit met magische sleutels, die ervoor zorgen dat ze allerlei unieke krachten krijgen. Een mysterieuze demon heeft echter ook wel oren naar de sleutels… Seizoen 1 van Locke & Key werd best aardig gewaardeerd (een 7,4 op IMDb), maar nog véél beter bekeken.

The King’s Affection

Zuid-Korea scoort op Netflix! Of… Squid Game dan in ieder geval. Het land heeft echter nog veel meer in de aanbieding, waaronder de nieuwe serie The King’s Affection. Die show is gebaseerd op een stripboek en vertelt het verhaal van een koninklijke familie. Wanneer de kroonprins wordt vermoord, bestijgt zijn tweelingzus de troon, maar tegelijkertijd probeert ze haar identiteit en genegenheid voor haar eerste liefde een koninklijk geheim te houden. The King’s Affection is een serie van de Koreaanse omroep KBS2 en wordt wekelijks uitgezonden. De show krijgt in totaal twintig afleveringen en de seizoenfinale wordt in december uitgezonden!

Dynasty

Er is al een vijfde seizoen van Dynasty in de maak bij de Amerikaanse zender The CW, maar in Nederland wachten we nog op seizoen 4. Niet veel langer, want vanaf 22 oktober zijn de spiksplinternieuwe afleveringen van de soap, die gaat over twee van de állerrijkste families van de Verenigde Staten, te zien op Netflix. Een hoop vragen verdienen een antwoord: hoe staat het ervoor tussen de Colby’s en de Carringtons? En hoe gaat het eigenlijk met Fallon na al die problemen op haar vrijgezellenfeest?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?