Originals Tips

Originals Tips: Ondeugende geest in Halloween-film en een Spaanse thrillerserie met bekende gezichten

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

The Curse of Bridge Hollow

In The Curse of Bridge Hollow laat een tienermeisje per ongeluk een stokoude en zeer ondeugende geest vrij op Halloween. Het resultaat daarvan is dat er allerlei versieringen tot leven komen, die vervolgens grote schade aanrichten. Om de stad te redden, moet het hoofdpersonage nu samenwerken met de laatste persoon die ze om hulp zou willen vragen: haar sceptische vader. The Curse of Bridge Hollow is een echt Halloween-titeltje, maar daar gaat Netflix er in de aankomende weken meer van brengen

Sagrada Familia

Het verhaal van Sagrada Familia (niet alleen de kathedraal in Barcelona, maar nu ook een Spaanse thrillerserie) volgt een familie met een heleboel schokkende geheimen, die zich besluit te vestigen in de Spaanse hoofdstad Madrid en daar ‘opnieuw wil beginnen’. De lokale omgeving zorgt echter voor de nodige moeilijkheden en als ze door hun verleden ingehaald dreigen te worden, doet matriarch Gloria (Najwa Nimri, Vis a Vis) er alles aan om haar kinderen te beschermen. Een van de bijrollen in Sagrada Familia is voor Alba Flores (net als Nimri te zien in Vis a Vis en La Casa de Papel). Sagrada Familia werd ontwikkeld door Manolo Caro (La Casa de las Flores en Someone Has to Die).

Belascoaran

In de Mexicaanse serie Belascoaran besluit Hector Belascoaran zijn saaie kantoorbaan en nog saaiere huwelijk achter zich te laten en wordt hij… privédetective! Dat doet hij in het Mexico-Stad van de jaren 70, dus er staat hem nogal wat te wachten. Het personage ‘Belascoaran’ is gecreëerd door de Mexicaanse schrijver Paco Ignacio Taibo II en het karakter verscheen voor het eerst in de roman Días de Combate in 1976.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?