Originals Tips

Originals Tips: Onsterfelijke soldaten, Braziliaanse reality en Zac Efron

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

The Old Guard

De comics van Greg Rucka en Leandro Fernandez hebben de film The Old Guard opgeleverd, met naast Charlize Theron ook de Nederlandse acteur Marwan Kenzari. Ze staan voor een flinke portie actie. Theron is de leider van een groep onsterfelijke soldaten, maar hun superkracht moet geheim blijven. Er wordt namelijk op ze gejaagd en niet een beetje ook!

O Crush Perfeito

Deze realityreeks brengt zes singles telkens op een nieuwe blind date. Wie zullen ze uiteindelijk kiezen om mee op een tweede date te gaan? Komt dit je bekend voor? Inderdaad, O Crush Perfeito is namelijk de Braziliaanse variant van Dating Around. De succesvolle realityshows van Netflix worden langzaam in meerdere landen uitgerold, dus wie weet wat we binnenkort in Nederland kunnen verwachten?

Down to Earth with Zac Efron

Zac Efron kennen we uit heel wat succesvolle films zoals Charlie St. Cloud, Baywatch, The Disaster Artist en Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile. In Down to Earth zien we echter een compleet andere Zac Efron. Samen met Darin Olien reist hij de wereld rond om te leren over duurzaamheid en hoe lokale bevolking om gaan met hun mogelijkheden, natuur en voedsel. En dat levert zeer diverse afleveringen op, doordat de reizen gaan naar onder meer IJsland en Costa Rica.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?