Originals Tips

Originals Tips: Oplichtster in Inventing Anna, blinde liefde en Toy Boy 2

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Inventing Anna

Inventing Anna vertelt een waargebeurd verhaal! Een journaliste komt op het spoor van een oplichtster… Deze ‘conwoman’, Anna Delvey genaamd, geeft zich uit voor een rijke erfgename en dringt zo het leven van vermogende New Yorkers binnen om hen te bestelen. Anna Delvey blijkt helemaal niet Anna Delvey te heten, maar Anna Sorokin, dochter van een vrachtwagenchauffeur en een huisvrouw, allebei Russisch. Benieuwd naar het échte verhaal van deze oplichtster? Pak dan dit artikel erbij!

Love is Blind

De Netflix-realityserie Love is Blind heeft een behoorlijk uniek concept: vrijgezelle kandidaten gaan een cabine in, waarin ze blind dates aangaan. Ze kunnen elkaar niet zien, maar alleen horen en na een paar dagen moeten ze beslissen met wie ze door willen gaan. Dat doen ze op dat moment dus puur en alleen op basis van de gesprekken die ze hebben gehad. De deelnemers aan de show zien elkaar pas bij de verloving en dat levert… aparte situaties op. Love is Blind is al weer toe aan zijn tweede seizoen.

Toy Boy

Ook Toy Boy is toe aan zijn tweede seizoen. Maar waar waren we ook al weer? Een korte opfriscursus! Hugo Beltrán heeft zijn onschuld bewezen voor de moord op Philip Norman, maar hij heeft óók heel wat vijanden gemaakt, en die willen hun schuld innen. Een bom in het Inferno heeft de dromen van de Toy Boys aan diggelen geslagen en Triana balanceert op het randje tussen leven en dood. Hugo kan natuurlijk niet toestaan dat de dader ermee wegkomt! Maar wie kan het geweest zijn?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?