Originals Tips

Originals Tips: Opsluiten in het gekkenhuis en hartverscheurend liefdesverhaal

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Crazy About Her

Het is een echt filmweekend op Netflix, want alle Originals zijn namelijk speelfilms. Te beginnen in Spanje met Crazy About Her, oftewel Loco por Ella. Deze romantische komedie draait om Adri en Carla. De twee hebben een wilde nacht achter de rug, maar spreken af elkaar nooit meer te zien. Adri wil zich wel aan de afspraak houden, alleen alles in hem schreeuwt om Carla opnieuw te zien. Hij vindt haar in een psychiatische clinic waar ze woont. Om haar te veroveren kan Adri niets anders doen dan zich ook te laten opsluiten. Maar zoals The Eagles al zongen: “You can check out every time you like, but you can never leave.”

Caught by a Wave

Van Spanje reizen we door naar Italië en krijgen we alvast zomerse vibes. Caught by a Wave (Sulla Stessa Onda) is namelijk een zomerse romance. Onder de zon van Sicilië ditmaal geen maffia-praktijken, maar een liefde tussen Sara en Lorenzo. Hun jonge liefde wordt tussen de golven geboren en blijkt al sneller sterker dan welk obstakel dan ook. Er wacht ze namelijk al snel een hartverscheurend liefdesverhaal, waarbij ze heel snel volwassen worden.

The Girl on the Train

Het boek The Girl on the Train was een aantal jaar geleden een ontzettend groot succes. De verfilming liet dan ook niet lang op zich wachten en nu komt er een nieuwe versie van. Een gekwelde gescheiden vrouw raakt van een afstand gefixeerd op een ogenschijnlijk ideaal stel tot een schokkende observatie haar in een ingewikkelde moordzaak sleept. Ondanks dat het een Indiasche film is, vonden de opnames plaats in Londen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?