Originals Tips

Originals Tips: Opstandige androids, populaire tiktokkers en een telenovela

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Mother/Android

We are all programmed to survive” is de quote die centraal staat in de nieuwe Netflix-film Mother/Android. Hoofdpersonen Georgia (Chloe Grace Moretz) en Sam (Algee Smith), haar vriendje, proberen hun land te ontvluchten wanneer dat verwikkeld raakt in een onverwacht conflict (lees: een regelrechte oorlog) met kunstmatige intelligentie. Georgia staat echter op het punt van bevallen en dat bemoeilijkt de zaak. Vóór de komst van hun eerste kind moeten ze ‘No Man’s Land’ (niemandsland) trotseren… En dat blijkt nou net een bolwerk te zijn van rebellerende androïden…

Hype House

In Hypehouse nemen verschillende TikTok-sterren hun intrek in een dure villa, waar ze unieke content moeten creëren voor hun volgers. Er wordt echter zéker niet alleen gewerkt in het huis! Ook worden er nieuwe vriendschappen gesloten en zijn er zelfs liefdesperikelen. De groep ’tiktokkers’ bestaat uit tal van bekende influencers, die een dikke, vette boterham verdienen met hun filmpjes op het sociale medium. Het gaat bijvoorbeeld om Nikita Dragun, Larri Merritt, Sienna Mae Gomez, Thomas Petrou, Chase Hudson en Kouvr Annon!

Rebelde

Rebelde is een nieuwe Spaanstalige Netflix-serie en een remake van de Argentijnse ’telenovela’ Rebelde Way! De show heeft veel weg van series als Gossip Girl en Élite, want ook in Rebelde draait het om studenten die op een superexclusieve kostschool zitten. En daar is behoorlijk wat wrevel, want (óók net als in Élite en Gossip Girl) niet alle leerlingen komen uit steenrijke families. Maar verdient het ‘plebs’ het wel om dezelfde opleiding te krijgen als de ‘adel’?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?