Originals Tips

Originals Tips: Oranje boven, Grace slaat door, hip-hop en een familie reunie

Hip-Hop Evolution Netflix

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Ares

Dit weekend kunnen we natuurlijk niet om Ares heen. Ruim zes jaar is Netflix inmiddels in Nederland en nu eindelijk is het raak met de allereerste Netflix Original Serie uit ons land. Ares is geen doorsnee serie uit Nederland, want het is een gewaagd verhaal uit het horrorgenre. Een geheim genootschap heeft een connectie met de Gouden Eeuw, waardoor het verleden van ons land aan de kaak wordt gesteld. En dat in een bloedstollend verhaal, waarvan de makers zeggen dat je dit beter niet kunt kijken vlak voor je naar bed gaat.

A Fall From Grace

Opmerkelijk deze week was dat de maker van A Fall From Grace liet weten dat de film in vijf dagen (!) is opgenomen. Het was een statement van Tyler Perry. A Fall From Grace is een romantische thriller. Grace Waters is boos nadat haar inmiddels ex-man vreemd ging. Ze heeft zelf een nieuwe prille relatie, tot er geheimen boven tafel komen. En dan slaan de stoppen door bij Grace, waardoor een onervaren advocaat haar enige redding is.

Hip-Hop Evolution

Hip-Hop Evolution is alweer toe aan het vierde seizoen. De reeks begon met interviews van Shad Kabango met invloedrijke collega’s over de ontwikkeling van hiphop. Dat begon in de jaren’70 van de vorige eeuw en in het derde seizoen waren de jaren’90 volop aan de beurt met Tupac, Notorius B.I.G, Eminem en TLC. Nu volgt de volgende stap.

Family Reunion

De bonustip verschijnt voor de afwisseling niet op vrijdag, maar het tweede deel van Family Reunion wordt door Netflix maandag pas gelanceerd. Afgelopen zomer verscheen het eerste deel van de sitcom en rond de feestdagen kwam er een speciale episode waar de gehele familie bij elkaar kwam. Naast dat er een tweede seizoen is besteld, komt nu tevens het tweede deel van het huidige seizoen. Family Reunion volgt de McKellans, een gezin dat vanuit Seattle naar Georgia reist en in het diepe zuiden herenigd wordt met de rest van de familie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?