Originals Tips

Originals Tips: Orphan Black-achtig Triada, Outer Banks 3 en geest als internetsensatie

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Triada (Triptych)

De Mexicaanse thrillerserie Triada (in het Engels: Triptych) belooft een ‘feest der herkenning’ te worden voor fans van Orphan Black. Onder het mom van ‘beter goed gejat dan slecht bedacht’ speelt actrice Maitre Perroni de hoofdrol van forensisch expert Becca, die tijdens een moordonderzoek op een wel heel gek ’toeval’ stuit. Het slachtoffer lijkt namelijk een kopie van haarzelf te zijn! Het hoofdpersonage blijkt onderdeel te zijn van een identieke drieling en gaat op zoek naar de waarheid van haar verleden. En dat verloopt natuurlijk niet zonder slag of stoot!

Outer Banks

In seizoen 2 van Outer Banks waren John B & Sarah op de vlucht na hun spannende ontsnapping. Ze vertoefden op de Bahama’s, waar ze de liefde vrij spel gaven. Het goud (400 miljoen dollar) kwam weer in het spel en voor Kiara, Pope, en JJ escaleerde de inzet compleet! Er kwamen nieuwe geheimen aan bod, nieuwe intriges, en het lijdt geen twijfel dat er de afgelopen tijd gesmacht werd naar het derde seizoen. Nu is het eindelijk zover: Netflix trakteert ons op spiksplinternieuwe afleveringen van Outer Banks. En die zijn even spannend als voorheen, zo niet spannender…

We Have a Ghost

De Netflix-horrorkomedie We Have a Ghost is gebaseerd op een ‘short story’ van Geoff Manaugh. Het verhaal is als volgt: een gezin betrekt een nieuw optrekje, maar komt er al snel achter dat er een spook met een duister verleden rondwaart door hun nieuwe huis, Ernest genaamd. Kevin, de zoon van de familie, besluit een YouTube-kanaal op te richten en zorgt er vervolgens voor dat de geest én zijn familie uitgroeien tot een heuse internetsensatie. Maar dat betekent meteen ook dat ze op de radar komen te staan van een schimmige overheidsinstantie!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?