Originals Tips

Originals Tips: Pauswisseling, The Witcher en Frans romantisch drama

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

The Two Popes

Jonathan Pryce en Anthony Hopkins schitteren in de film die nu al getipt wordt voor een Oscar. De katholieke kerk werd verrast doordat paus Benedictus besloot om het stokje over te geven, iets dat normaal gesproken pas bij de dood van de paus het geval is. Zo kwam hij al veelvuldig in gesprek met zijn opvolger Franciscus, die op diverse punten toch heel anders denkt.

The Witcher

Al maanden wordt er reikhalzend uitgekeken naar The Witcher. Ontstaan als boek, een hit als game en nu dus als serie. Het wordt stiekem al de opvolger van Game of Thrones genoemd, maar of het die hoge verwachtingen waar kan maken moet natuurlijk nog blijken. The Witcher draait om Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager. Hij is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters. Het mooie is ook dat Netflix nog voor de release al een tweede seizoen heeft aangekondigd.

Il était une seconde fois (Twice Upon a Time)

Romantiek en Frankrijk zijn vaak twee handen op één buik. In Il était un seconde fois, oftewel Twice Upon a Time, heeft een bijzondere twist ingebouwd. Vincent en Louise zijn uit elkaar en de breuk is nogal een pijnlijke aangelegenheid. Vincent wil haar terugveroveren en krijgt een wel bijzondere kans. Hij wordt door een mysterieuze man terug in de tijd gestuurd om Louise terug te winnen.

Dont F**k With Cats: Hunting an Internet Killer

Een kattenfilmpje op internet, er zijn er veel. Toch is dit bizarre filmpje de aanleiding tot een waar onderzoek. Een jongen vermoord namelijk op het filmpje twee jonge katjes en kijkers zijn hier zo boos over dat ze op zoek gaan naar de identiteit van de knul. Want ze vrezen dat de moord op de katten pas het beginpunt is.. en ze blijken gelijk te hebben.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?