Originals Tips

Originals Tips: Pharrell Williams, je dochter verliezen en een eigentijdse Scrooge

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Voices of Fire

Pharrell Williams kennen we naast zijn zangtalent ook als jurylid van de Amerikaanse versie van The Voice. Ditmaal heeft hij zich verbonden aan een veel kleiner project. In zijn geboorteplaats werkt hij mee aan het samenstellen van één van ’s werelds meest inspirerende gospelkoren. Geen flitsende studio’s, geen gillend publiek bij de audities. Het gaat enkel en alleen om de stem. En de oom van Pharrell, bisschop Ezekiel Williams, moet de groep gaan leiden.

If Anything Happens I Love You

De geanimeerde korte film If Anything Happens I Love You kan wel eens veel los gaan maken, gezien het heftige verhaal dat verteld wordt. Een vader en moeder nemen zoals iedere dag afscheid van hun dochter wanneer die naar school gaat. Daar vindt die dag een schietpartij plaats en hun dochter is één van de slachtoffers. Hoe de ouders omgaan met dit heftige verlies is te zien in de korte film van een klein kwartier.

Dolly Parton’s Christmas on the Square

Charles Dickens’ A Christmas Carol heeft al veel vertellingen, met Ebenezer Scrooge die de ware betekenis van Kerstmis door moet krijgen. Dolly Parton heeft nu haar eigen versie van dit klassieke verhaal, waarin de muziek van Parton een hoofdrol speelt. De kerststemming valt in duigen wanneer een kille vrouw het land van haar geboortestadje wilt proberen te verkopen. Kunnen muziek, magie, een engel gespeeld door Dolly Parton en herinneringen haar op andere gedachten brengen?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?