Originals Tips

Originals Tips: Player wordt verliefd, liefdesverdriet als hoax en Vince Staples

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Players

Sportjournalist Mack uit New York heeft jarenlang samen met haar beste vriend Adam en hun team succesvolle versier-toneelstukjes bedacht. In de loop der jaren heeft dit tot ontelbare onenightstands geleid, maar er zijn wel een aantal strikte basisregels die te allen tijde opgevolgd moeten worden, waarvan de belangrijkste is dat je geen relatie kunt opbouwen vanuit zo’n ‘play‘. Wanneer Mack echter onverwachts valt voor haar nieuwste doelwit, de charmante oorlogscorrespondent Nick, begint ze te twijfelen aan het spel. De grenzen tussen werk, plezier, vriendschap en romantiek beginnen langzaam maar zeker te vervagen… En Mack moet leren wat er nodig is om van ‘scoren’ over te gaan op spelen voor de eeuwigheid…

The Vince Staples Show

In The Vince Staples Show speelt rapper Vince Staples zichzelf, maar dan anders. Hij kruipt in de huid van een fictieve versie van zichzelf en dat betekent dat hij… een soort van beroemd is, maar ook weer niet echt. Het betekent dat hij een soort van rijk is, maar ook weer niet helemaal. Hij is een crimineel, maar toch ook weer niet. En ondertussen volgen we hem tijdens zijn dagelijkse bezigheden.

Die Liebeskümmerer

Die Liebeskümmerer introduceert een wereld zoals de onze, maar dan nét wat anders. In deze wereld wordt liefdesverdriet namelijk als compleet achterhaal en overbodig wordt gezien. En daarom besluit een jonge journalist de oprichter van een liefdesverdrietbureau te ontmaskeren als een charlatan. Hij is er namelijk van overtuigd dat niemand tegenwoordig nog aan liefdesverdriet kan lijden. Dat bureau moet dus wel een hoax zijn. Fake news!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?