Originals Tips

Originals Tips: Race tegen bandieten en Lindsay Lohan doet wens

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Bandidos

In Bandidos staan Miguel (Alfonso Dosal), Lilí (Ester Expósito) en Wilson (Juan Pablo Medina) centraal. Deze hoofdpersonen vinden een eeuwenoude kaart die hun de weg wijst naar een verloren Maya-schat. Het drietal, plus een stel bandieten (bandidos), gaat op weg naar de plek waar de schat zich volgens de aanwijzingen bevindt: een Spaans galjoen dat zonk in de Golf van Mexico tijdens de Mexicaanse Onafhankelijkheidsoorlog (1810-1821). Miguel, Lilí en Wilson worden, zoals eerder gezegd, dus op de hielen gezeten door wat rasechte bandidos, waardoor het allemaal een race tegen de klok wordt!

Irish Wish

Lindsay Lohan is helemaal ‘back in action’ en dat bewijst ze met de nieuwe Netflix-romcom Irish Wish. Ze speelt het karakter van Maddie, die haar gevoelens opzij moet zetten om bruidsmeisje te zijn op de trouwerij van de liefde van haar leven (Paul) én haar beste vriendin. Ze doet echter een wens: ík wil de bruid zijn, en wordt prompt wakker als de aanstaande van Paul. Haar bruiloft komt steeds dichterbij en ze begint zich langzaamaan te realiseren dat ze eigenlijk gevoelens heeft voor heel iemand anders.  “Ik weet dat dit raar klinkt, maar ik denk niet dat mijn leven zo hoort te zijn”, horen we haar in de trailer zeggen.

Mano de hierro

Mano de hierro (Iron Reign in het Engels, de Nederlandse vertaling: ijzeren heerschappij) draait om het personage Joaquín Manchado, die een drugsimperium runt. Dat imperium bestuurt hij vanuit de haven van de Spaanse miljoenenstad Barcelona, en hij heerst met ijzeren vuist. Zijn wereld komt echter op zijn kop te staan als het volledig misgaat met de zaken en als gevolg daarvan óók met zijn familie. En familia es todo, familie is alles! Jaime Lorente, bekend van La Casa de Papel (Denver), speelt dus één van de hoofdrollen in deze serie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?