Originals Tips

Originals Tips: Robbie Williams-docu, David Finchers The Killer en eigenares L’Oreal

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Robbie Williams

De documentaire Beckham scoort als een tierelier op Netflix, maar nu is het tijd voor een nieuwe popster, en deze kan níét voetballen. Robbie Williams is een vierdelige docuserie over… je raadt het nooit: Robbie Williams. De serie over het succesvolle Britse popicoon bevat nooit eerder vertoonde beelden van Williams. En daarnaast belooft de documentaire volgens Netflix een ‘intiem en persoonlijk portret’ van de zanger, bekend van onder meer de hits Angels en Let Me Entertain You, noem al die grote hits maar op. De vierdelige docu is uitgebracht ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de muziekcarrière van Williams, die begon bij de popgroep Take That.

The Killer

David Fincher is terug op Netflix! Mindhunter krijgt dan wel nooit meer (althans: zeg nooit ‘nooit’) een nieuw seizoen, maar de regisseur van onder meer Se7en is nog altijd alive and kicking. Hij maakt The Killer met Michael Fassbender in de hoofdrol. ‘Magneto’ (X-Men) is een koelbloedige killer die op een gegeven moment verwikkeld raakt in een strijd met alles en iedereen, bovenal met zijn eigen werkgever… en zijn eigen psyche. Het gaat mentaal gezien namelijk steeds slechter met het personage van Fassbender! En om dat ook nog eens te combineren met een internationale klopjacht… het maakt het er niet makkelijker op.

L’affaire Bettencourt: Scandale chez la femme la plus riche du monde

In L’affaire Bettencourt: Scandale chez la femme la plus riche du monde (een hele mond vol) staat één vraag centraal: hoe groeide een conflict tussen ’s werelds rijkste vrouw en haar dochter uit tot een nationaal schandaal? Deze volgens Netflix meeslepende docuserie vertelt het hele verhaal. Liliane Bettencourt was (voordat ze in 2017 overleed) eigenares van L’Oréal én de rijkste vrouw van Frankrijk en Europa. Wat heet: zelfs een van de rijkste mensen op deze planeet!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?