Originals Tips

Originals Tips: Schoonfamilie op boevenpad, Lincoln Lawyer 2 en verleiding

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

The Out-Laws

Owen Browning is een ‘doodgewoon’ persoon; hij werkt als manager bij een bank. Owen staat op het punt om te gaan trouwen met het meisje van zijn dromen, Parker. Voorafgaand aan hun huwelijk krijgen ze echter heel wat voor hun kiezen: Brownings bank wordt overvallen door de legendarische Ghost Bandits. Owen vindt dat het zaakje stinkt, zeker omdat zijn toekomstige schoonfamilie rond de tijd van de overval aankomt in de stad. Zijn zij misschien de dieven? Stiekem denkt hij van wel…

The Lincoln Lawyer

Het eerste seizoen van The Lincoln Lawyer was gebaseerd op de thriller Het Laatste Oordeel oftewel The Brass Verdict van schrijver Michael Connelly. Het tweede seizoen heeft Het Recht om te Zwijgen (The Fifth Witness) als ‘bronmateriaal’. In dat boek gaat het alwéér niet zo goed met advocaat (en hoofdpersoon) Mickey Haller. Vanwege de economische crisis heeft hij namelijk bijna geen werk, waardoor hij slachtoffers van woekerhypotheken bijstaat, die hun huis dreigen te worden uitgezet. Zijn allereerste cliënt is chef-kok Lisa Trammel… Maar als de bankier die het huis van Lisa af wil pakken wordt vermoord, ligt zij natuurlijk meteen onder een vergrootglas bij de politie!

Fatal Seduction

In het Zuid-Afrikaanse drama Fatal Seduction (een erotische thrillerserie) heeft Nandi steeds meer moeite om haar huwelijk met Leonard in stand te houden. En als ze een weekendje weg is laat ze zich verleiden door de knappe en charismatische Jacob… Een aantal schimmige gebeurtenissen, inclusief een sterfgeval, zorgen ervoor dat ze gaat twijfelen aan de betrouwbaarheid van alles en iedereen in haar omgeving. De makers van Fatal Seduction hebben zich laten inspireren door de Mexicaanse serie Dark Desires, die dezelfde thema’s behandelt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?