Originals Tips

Originals Tips: Serie van makers Homeland, diamanten in Antwerpen en Power Rangers

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

The Diplomat

Actrice Keri Russell (bekend van The Americans) speelt de hoofdrol in The Diplomat, die van Kate Wyler. Zij is werkzaam als diplomaat en is eigenlijk aangesteld als ambassadrice van de Verenigde Staten in Afghanistan. Totdat ze opeens naar Groot-Brittannië wordt gestuurd! Op zich lijkt dat natuurlijk geen gekke ruil, van Kabul naar Londen, maar Kate voelt zich vele malen beter op haar plek in een crisisgebied dan op een plek waar men statige en oude omgangsvormen hanteert! Bovendien wordt ze in het Verenigd Koninkrijk geconfronteerd met een internationale crisis, die ze het hoofd moet bieden. Dat heeft gevolgen voor haar huwelijk, dat meer en meer onder druk komt te staan.

Rough Diamonds

Rough Diamonds is een Vlaams-Israëlische productie en dat lijkt misschien een gekke combinatie, maar het levert wél wat op. Het verhaal steekt als volgt in elkaar: de familie Wolfson was heel lang een grote en zeer gerespecteerde naam in de diamantwereld van Antwerpen. Maar het aanzien van de familie heeft barstjes opgelopen door een van de zoons die zaken deed met een aantal schimmige partners. Dat doet broer Noah Wolfson besluiten om naar de Belgische stad terug te keren en orde op zaken te stellen.

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always

Go go Power Rangers! En nu in filmvorm! Het is al dertig jaar geleden dat de kwaadaardige tovenares Rita Repulsa uit haar gevangenis wist te ontsnappen en de entiteit Zordon als antwoord daarop de Power Rangers vormde. De Rangers, inmiddels ‘all grown up‘, volwassen dus, komen wederom bijeen als Rita in een nieuwe gedaante terugkeert en één van hen liquideert: Trini, de oorspronkelijke gele Power Ranger. Haar voormalige metgezellen zijn uit op wraak!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?