Originals Tips

Originals Tips: Shadow and Bone 2, Elvis in animatieserie en een Griekse moord

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Shadow and Bone

In Shadow and Bone staat Alina Starkov centraal. Ze moet huis en haard achterlaten en wordt meegevoerd naar het ‘hof’, waar ze opgeleid wordt tot lid van de zogenaamde Grisha: het magische elitekorps, aangevoerd wordt door de mysterieuze Duisterling. Alina moet alles op alles stellen om de geheimen van de Grisha te doorgronden, want de toekomst van Ravka (haar land) ligt in haar handen. In deze dreigende duisternis leert Alina haar kracht te beheersen, maar ook leert ze een kant van zichzelf kennen die ze misschien liever nooit had ontdekt… Het is eindelijk tijd voor het tweede seizoen van Shadow and Bone!

Agent Elvis

In de gloednieuwe animatieserie Agent Elvis trekt Elvis zijn jumpsuit uit en gespt hij een jetpack om, wanneer hij door de overheid wordt ingezet voor een geheim spionageprogramma om duistere krachten in het land te bestrijden. Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar tegelijkertijd moet de ‘King of Rock and Roll’ wél zijn titel behouden.

Maestro in Blue

Maestro in Blue is de allereerste Griekse serie op Netflix! We maken kennis met muzikant Orestis (Christoforos Papakaliatis), die naar Paxos reist om daar de terugkeer van het zomermuziekfestival te organiseren. Het verloopt echter niet helemaal zoals gepland, want hij krijgt een relatie met de 19-jarige Klelia (Klelia Andriolatou). Dat is niet de bedoeling, want Orestis is een stuk ouder dan zijn nieuwe vlam. Die romance verdwijnt echter net zo snel weer naar de achtergrond als blijkt dat een van de hoofdpersonages is… vermoord!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?