Originals Tips

Originals Tips: Sherlock’s hulpjes, dubbele bakdrama’s en vrolijke musical

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

The Irregulars

Sherlock Holmes is al heel vaak verfilmd en nu is het duidelijk de beurt aan de omliggende karakters die veel minder bekend zijn. Vorig jaar verscheen al de film Enola Holmes over het jongere zusje van Sherlock, nu is het de beurt aan de straatkinderen die Sherlock regelmatig inschakelt om iets op te lossen in Londen. Daar is nog een aardig bovennatuurlijk sausje overheen gesmeerd, waardoor The Irregulars een boeiend geheel lijkt te worden. En goed nieuws is ook dat er al gewerkt wordt aan een tweede seizoen.

Nailed It! Double Trouble

Nicole Byer zag de afgelopen jaren al heel wat rampenplannen haar keuken binnen wandelen. Mensen die denken aardig te kunnen maken, maar zodra ze een mooie taart na moeten maken een waar slagveld afleveren. Om de show net een nieuwe vibe te geven is er nu bedacht om met koppels te werken. Handig toch, samen een taart maken? Nee dus! Verwacht dubbel zoveel problemen in het nieuwe seizoen van Nailed It.

A Week Away

In deze vrolijke musical waagt een tiener met problemen (Will Hawkins gespeeld door Kevin Quinn) een sprong in het diepe en gaat hij naar zomerkamp. Heel vrijwillig is de keuze niet, want nadat hij is gearresteerd is de optie de gevangenis is of richting het christelijke zomerkamp. Eenmaal daar ontstaat er een onverwachte liefde, vrienden en een thuis vindt. De musical heeft een dramatische ondertoon, maar door een aantal personages gespeeld door komieken David Koechner en Sherri Sheperd is er toch voldoende te lachen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?