Originals Tips

Originals Tips: Slotstuk Baztan-trilogie, Sing On! en The Kissing Booth 2

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Ofrenda a la Tormenta

De Baztan-trilogie is compleet. De filmreeks begon met El Guardian Invisible, gevolgd door Legado en los Huesos. Nu verschijnt het slotstuk op Netflix met Ofrenda a la Tormenta. De Baztan-vallei is de oude handelsweg die Pamplona verbond aan het zuiden van Frankrijk. In deze vallei staat Amaia Salazar voor duivelse zaken. Een reeks moorden werd gevolgd door gevangenen die zelfmoord pleegden. Nu wacht het slotstuk, waarbij meerdere verdachte gevallen van kindersterfte en gruwelijke rituelen de vallei in zijn greep houdt.

The Kissing Booth 2

The Kissing Booth opende twee jaar geleden The Summer of Love op Netflix. De romantische komedie bleek een succes, waardoor een tweede film uiteindelijk niet uit kon blijven. De eerste film in een notendop: Elle en Lee zijn al hun hele leven de beste vrienden en hebben een aantal regels. Eén daarvan is dat Elle nooit iets zou beginnen met Lee’s broer Noah. Maar als ze per ongeluk in een Kissing Booth met elkaar zoenen is er geen houden meer aan. In The Kissing Booth 2 moeten de drie hun nieuwe situatie werkende krijgen en dat met een langeafstandsrelatie!

Sing On! Spain

We gaan zingen op Netflix en niet zo’n beetje ook! Er komt een hele strijd aan, over meerdere landen. De aftrap is voor Spanje. !A Cantar! heet het programma, maar de reeks heeft vooral Sing On!. Omdat dit de Spaanse versie is dus Sing On! Spain. In een dynamische karaokewedstrijd strijden zangtalenten van alle rangen en standen om een prijs tot wel dertigduizend euro. Geniet je van deze show? Dan is er goed nieuws, want in augustus is het volgende land al aan de beurt: Duitsland.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?