Originals Tips

Originals Tips: Sneakers, de perfecte misdaad én Jane the Virgin

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Sneakerheads

De nieuwste komedieserie op Netflix draait om schoenen. Sneakers om precies te zijn. Een groepje sneaker-fanaten verzamelen de meest zeldzame modellen. Devin is zo’n verzamelaar, maar blut na een ware ‘sneaker-scan’ van zijn oude vriend Bobby. Devin doet er alles aan om geld terug te verdienen voor zijn vrouw de problemen ontdekt en gaat dan ook op jacht naar de meest zeldzame sneakers: Zeroes.

Rohwedder: A Perfect Crime

De moord op Detlev Rohwedder is één van de meest mysterieuze zaken in de Duitse geschiedenis. In 1991 werd de politicus vermoord, ten tijde van de tumultueuze hereniging van Oost- en West-Duitsland. Er is nooit voldoende bewijsmateriaal gevonden om een moordenaar te identificeren. Wat wel werd gevonden was onder meer een brief waarin de Rote Armee Fraktion (RAF) de verantwoordelijk opeëiste. Maar wie het schot loste van 63 meter afstand?

Jane the Virgin

Jaren na de dood van Michael heeft Jane een relatie met Rafaël. Ze staan zelfs op het punt om in het huwelijksbootje te stappen. En dat is het moment dat Jane nietsvermoedend de woning van Rafaël binnen wandelt en daar oog in oog staat met Michael. Hij blijkt niet dood! Hoe en wat, dat zal de grote vraag zijn in het slotseizoen van Jane the Virgin.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?