Originals Tips

Originals Tips: Spaans meisjesrolhockeyteam, Fastest Car, verhoorkamers en Bill Gates

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Las del Hockey

Opnieuw een Spaanse serie met een groep tieners. Hitpotentie op de loer, waarbij de zeven hoofdrolspelers een duidelijk doel hebben. Ze zijn namelijk fanatieke rolhockeyspelers. Samen met hun coach doen ze er alles aan om de sport te redden van de ondergang op Club Pati Minerva. En ondertussen proberen ze allemaal hun plaats te vinden, zowel in het team als daarbuiten.

Fastest Car

Een glimmende Ferrari of een Lamborghini straalt snelheid uit en als je deze laat rijden tegen een aantal ‘random’ wagens zullen ze altijd winnen. Toch? In Fastest Car wordt de test gedaan waarin deze bolides het op moeten nemen tegen zogenaamde ‘sleeper cars’. Wanneer je ze aan de startlijn ziet staan, verwacht je dat ze totaal kansloos zijn. Maar stiekem blijken deze auto’s razendsnel te zijn. Kun je de snelste auto’s kopen wanneer je veel geld hebt, of weten slimme jongens (en meisjes) door driftig te sleutelen voor een sensatie te zorgen?

Criminal

Criminal is één van de meest intrigerende projecten van dit jaar van Netflix. Twaalf afleveringen met in iedere episode een aparte zaak. De serie speelt zich dan ook nog eens af in vier landen en in vier talen. En iedere aflevering speelt zich louter af in de verhoorkamer. In Criminal is de vraag of de ondervragers erin slagen om iemand te laten bekennen en tegelijkertijd: heeft de verdachte het misdrijf wel gedaan.

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates

Bill Gates is één van de meest integrerende personen die rondloopt op deze planeet. De medeoprichter van Microsoft wist in de jaren’90 de wereld te veranderen met zijn software en hij was twaalf jaar lang de rijkste man ter wereld. Daarna moest hij lange tijd de Mexicaan Carlos Slim Helú (telecomconcurn Telmex) voor zich dulden en momenteel de baas van Amazon Jeff Bezos. Maar wat gaat er zoal om in het hoofd van Gates? In de reeks Inside Bill’s Brain vertelt hij wie hem hebben beïnvloed en wat hij nog wil bereiken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?