Originals Tips

Originals Tips: Spaanse Agatha Christie, Renée Zellweger en Stranger Things-film

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Alta Mar

Een raadselachtige moord op een groot schip, een grote groep potentiële verdachten met allemaal een raadselachtig verleden. Wie moet er nu niet aan Agatha Christie denken? Alta Mar kan wel eens de Spaanse variant zijn van de legendarische Britse schrijfster. De serie speelt zich af in de jaren’90 op het schip Barbara de Braganza, dat koers vaart richting Brazilië. Er vindt een moord plaats en vooral de raadselachtige zussen roepen vragen op.

What/If

Renée Zellweger kennen we misschien wel het beste als Bridget Jones. What/If is haar seriedebuut en daarin speelt ze zowat het tegenovergestelde van de vrolijke en ietwat onhandige Britse dame. Zellweger speelt een mysterieuze vrouw die mensen voor grote morele dilemma’s zet. Ze wil helpen je bedrijf of je leven op gang te helpen, maar de prijs die je daarvoor moet betalen is hoog. Heel erg hoog.

Rim of the World

Het wachten op Stranger Things wordt misschien wel wat verzacht dankzij Rim of the World. Vier tieners worden door hun ouders op kamp gestuurd. Veel zin hebben de buitenbeentjes eigenlijk niet en ze besluiten de bossen rondom het kamp te verkennen. Het blijkt hun redding te zijn wanneer er een buitenaardse invasie plaats vindt. Het is aan de vier tieners om vervolgens de wereld te redden.

The Perfection

De trailer van The Perfection maakt één ding duidelijk: dit wordt heel erg eng! De horrorfilm draait om twee briljante cellospeelsters. Charlotte is er tussenuit geweest om voor haar zieke moeder te zorgen. Nu vindt ze haar mentor terug en de andere celliste: Lizzie. Als ze eenmaal bij elkaar zijn in Shanghai gebeuren er hele rare dingen en neemt de muziek de macht over.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?