Originals Tips

Originals Tips: Spaanse dames, Franse jazz en adembenemende restaurants

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Valeria

Een jonge schrijfster heeft een totaal writer’s block. Ze heeft eigenlijk niets meer over te schrijven sinds haar huwelijk met Adrian en de afstand die ze daardoor heeft gecreëerd tussen haar en haar vriendinnen. Tijd om het roer om te gooien.

Restaurants on the Edge

Het Canadese programma Restaurants on the Edge verscheen eerder dit jaar op Netflix en het tweede seizoen is nu al te zien. De drie specialisten gaan naar de absolute uithoeken van de wereld, waar schitterende uitzichten en plaatsen zich opdoemen. Alle ingrediënten voor een toprestaurant zijn dus op voorhand al aanwezig, maar dan moet je die ingrediënten nog wel zo weten te bereiden dat er een mooi gerecht uit komt. En daar kunnen de ondernemers nog wel eens hulp bij gebruiken.

The Eddy

In The Eddy mogen we ons opmaken voor veel fraaie muziek. Damien Chazelle (Whiplash en La La Land) heeft de regie namelijk in handen. Ditmaal duikt de regisseur in de jazz. Elliot (André Holland) probeert zijn jazz club overeind te houden, ondanks dat de tent in financieel zwaar weer verkeert. Daarbij heeft hij zijn zakenpartner Farid steeds meer in de smiezen die er verdachte zaken op na houdt én de dochter van Elliot staat pardoes weer op zijn stoep. Het wordt zaak die uit de handen van de criminelen te houden.

Dead to Me

Twee vrouwen met een wel heel bijzondere connectie. De een is haar man verloren na een aanrijding. De andere heeft daar iets mee te maken, maar houdt dat angstvallig geheim. Langzaam beginnen de puzzelstukjes in elkaar te vallen, met een grote explosie aan het einde van het eerste seizoen. En dan valt er weer een dode te betreuren… Het zet alles open voor een spetterend tweede seizoen.

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?