Originals Tips

Originals Tips: Spaanse ex-hitman wil wraak, Sweet Tooth is niet zoet en verslaafd aan een relatie

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Xtremo

In de Spaanse actiethriller Xtremo wil de gepensioneerde huurmoordenaar Max maar één ding: wraak op zijn stiefbroer Lucero. Twee jaar geleden deed hij namelijk het ondenkbare: hij legde de vader én de zoon van Max om en liet zijn stiefbroer voor dood achter. Als de ‘hulpjes’ van Lucero óók nog eens de familie van Leo, Max’ nieuwe protegé, vermoorden, is het genoeg geweest. Max wil wraak en maakt een lijst van iedereen die het loodje moet leggen, waarna hij zijn dodenlijst vakkundig afwerkt…

Sweet Tooth

Sweet Tooth laat ons een post-apocalyptische wereld zien waarin een virus, ‘The Great Crumble’ genaamd, ervoor heeft gezorgd dat er opeens hybriden werden geboren; deels mens en deels dier. Het is niet bekend of deze hybriden nou de oorzaak óf het gevolg zijn van het virus, en daarom wordt er op hen gejaagd. Gus speelt de hoofdrol in Sweet Tooth, hij is half hert en half mens. Al tien jaar leeft hij ondergedoken in een bos, maar als hij ‘kluizenaar’ Jepperd leert kennen, verandert alles. Samen besluiten ze namelijk op avontuur te gaan om te achterhalen waar Gus nou precies vandaan komt. Hun tocht is echter zéker niet ongevaarlijk.

Feel Good

In de semi-autobiografische Netflix-serie Feel Good raakt stand-upcomedian Mae Martin ‘verslaafd’ aan haar relatie. Ze speelt zichzelf, al is het verhaal hier en daar wel een beetje aangedikt. Mae is een jonge, van een drugsverslaving afgekickte stand-upcomedian, die zich staande probeert te houden in de comedywereld. Als ze de, aanvankelijk heteroseksuele, jonge vrouw George ontmoet, slaat de vonk eigenlijk meteen over. Maar hun relatie lijkt voor Mae al snel net zo verslavend te zijn als drugs dat vroeger waren. En ze begint zich steeds meer af te vragen hoe gezond zo’n relatie eigenlijk kan zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?