Originals Tips

Originals Tips: Spaanse moordenaar, Sergio, De Twaalf en datingshow

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Legado en los Huesos

De Baztan-vallei is de oude handelsweg die Pamplona verbond aan het zuiden van Frankrijk. In deze vallei wacht Amaia Salazar een duivelse zaak. De rechercheur had een reeks moorden opgelost en denkt eindelijk aan haar eigen toekomst. Tot gevangenen zelfmoord plegen en allemaal één woord achterlaten op de muur: Tarttalo. Zo begint alles van voor af aan.

De Twaalf

De thriller De Twaalf gaat om twaalf personen die een volksjury moeten vormen bij een gruwelijke zaak. Er zijn twee moorden gepleegd en schooldirectrice Frie Palmers staat terecht. Ze wordt ervan verdacht zowel haar beste vriendin Brechtje als haar dochter Roos om te hebben gelegd. Een volksjury moet uitspraak doen, maar zodra de zaak in een plooi lijkt te liggen komt er een grote wending, waardoor de juryleden maar geen besluit kunnen nemen.

Sergio

Wagner Moura heeft naam gemaakt als Pabo Escobar in Narcos, nu speelt hij in de film Sergio de diplomaat Sergio Vieira. In 2003, ten tijde van de Amerikaanse invasie van Irak, reisde de VN-diplomaat naar Bagdad voor vredesonderhandelingen. Maar bij een terroristische bomaanslag op het Canal Hotel raakte hij bedolven onder een berg puin.

Too Hot To Handle

Er is een prijzenpot te verdienen van liefst 100.000 dollar. Daarvoor moeten alle singles een band zien op te bouwen met één van de andere singles. Bij iedere fysieke aanraking volgt een boete, waardoor het prijzengeld snel terug kan lopen. En het is dus aan de vrijgezellen om elkaar niet op een fysieke maar juist een emotionele manier beter te leren kennen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?