Originals Tips

Originals Tips: Spanning in Keyhouse, Malcolm X en een paardenmeisje

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Locke & Key

Locke & Key gaat over de drie kinderen Locke. Als hun vader op mysterieuze wijze wordt vermoord, verhuizen ze met hun moeder naar het ouderlijk huis genaamd Keyhouse. Daar vinden ze een vreemde sleutel die zomaar in verband kan staan met de dood van hun vader. Er komen krachten vrij waar ze geen weet van hebben, terwijl er een demon ontwaakt.

Horse Girl

Alison Brie speelt de hoofdrol in Horse Girl. Ze vertolkt Sarah, een verkoopster van een hobbywinkel die haar dagen onopvallend doorkomt met werken en haar liefde voor paarden. Sarah krijgt echter steeds vaker vreemde dromen en wordt wakker op plaatsen waarvan ze geen idee heeft hoe ze daar gekomen is. Haar oma beweerde altijd de meest gekke dingen, zou ze het hebben geërfd?

Who Killed Malcolm X?

De moorden op John F. Kennedy en Martin Luther King zijn misschien bekender, ook de moord op Malcolm X deed de Verenigde Staten in de jaren’60 van de vorige eeuw op hun grondvesten trillen. De leider van de Nation of Islam kreeg binnen deze organisatie flink wat weerstand, maar streed voor gelijke rechten van de zwarte bevolking. Op 21 februari 1965 werd hij vermoord bij een bijeenkomst, wie was hiervoor verantwoordelijk?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?