Originals Tips

Originals Tips: Spin-off Bird Box, Beauty Queen of Jerusalem 2 en een tempelierskruis in Polen

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Bird Box Barcelona

Kun jij je de eerste Bird Box nog herinneren? Met Sandra Bullock? Vast wel! Die actrice keert niet terug in Bird Box Barcelona, maar dat is natuurlijk wél een spin-off van het originele verhaal. Dit keer maken we kennis met een vader en een dochter (gespeeld door Mario Casas en Alejandra Howard), die de handen ineenslaan met andere overlevenden van de ‘Bird Box-plaag’, waarbij ze dat ‘overleven’ graag in stand willen houden. Dat is echter behoorlijk lastig, niet alleen door de bloeddorstige monsters, maar hun voortbestaan wordt ook nog eens bedreigd door een heuse cult die het op ze voorzien heeft. Deze ‘gekken’ dwingen overlevenden om hun blinddoek af te doen en naar de mysterieuze entiteiten te kijken, met alle gevolgen van dien.

Beauty Queen of Jerusalem

Seizoen 2 van de serie Beauty Queen of Jerusalem speelt zich andermaal af in het Jeruzalem van de jaren 1940 en draait om de behoorlijk onstuimige familie Ermosa. Het pasgetrouwde stel Luna (Swell Ariel Or) en David (Israel Ogalbo) staat centraal, die een groeiende druk op hun relatie ervaren zodra ze in een bohemienachtige (lees: welgestelde) Britse kring terechtkomen.

Pan Samochodzik i Templariusze

De Poolse Netflix-film Pan Samochodzik i Templariusze heeft gelukkig ook een Engelse titel en die luidt: Mr. Car and the Knights Templar. Het verhaal draait om een kunsthistoricus die op een dag een oud Tempelierskruis vindt, waarna hij zijn krachten moet bundelen met een onwaarschijnlijke groep avonturiers op een zoektocht naar de geheimen van het relikwie!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?