Originals Tips

Originals Tips: Spookachtige noodkreet, het beest en Virgin River

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Don’t Listen (Voces)

Halloween mag dan wel voorbij zijn, dat wil niet zeggen dat Netflix geen horrorfilms meer laat verschijnen. Don’t Listen oftewel Voces zoals de Spaanse film origineel heet, zal ons toch aardig doen sidderen. Na de vreemde dood van zijn jonge zoon in hun nieuwe huis hoort Daniel een spookachtige noodkreet. Hij besluit de hulp in te roepen van een befaamde paragnost.

La Belva (The Beast)

Vaders kunnen ver gaan voor hun dochter. Dat zagen we onlangs nog maar in de zeer goed ontvangen Spaanse serie Perdida. Ditmaal reizen we naar Italië, waar een vader ook tot het uiterste moet gaan. Een labiele veteraan probeert zijn ontvoerde dochter te redden en laat tijdens zijn speurtocht het beest in zichzelf vrij. Al snel wordt hij zelf verdacht.

Virgin River

Natuurlijk kunnen we dit weekend niet om Virgin River heen. Deze romantische dramaserie werd eind 2019 zonder al te veel reuring op Netflix gelanceerd, maar bleek een instant hit. Melinda maakt een nieuwe start na een traumatische ervaring. Ze verlaat Los Angeles voor het kleine Virgin River. Daar krijgt haar nieuwe leven al heel snel diverse verrassende wendingen, waar de liefde een hoofdrol in vertolkt. In het tweede seizoen zullen we veel meer te weten gaan komen over de achtergronden van de hoofdpersonages.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?