Laatste nieuws over Netflix

Originals Tips: Spy Kids zijn terug, Koreaanse bandieten en honkbaldocu

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Spy Kids: Armageddon

Een broer en een zus helpen onbedoeld een spelontwikkelaar, maar dit heeft grote gevolgen: want er wordt een computervirus de wereld in geslingerd. Dit virus heeft opeens de macht over werkelijk waar alle technologieën en de kids willen hun fout maar al te graag rechtzetten, om hun ouders én de hele wereld te redden. Op die manier treden ze in de voetsporen van hun vader en moeder, die geheim agenten zijn. Spy Kids is inmiddels een beproefd concept en dit is dus het nieuwste deel!

Song of the Bandits

Song of the Bandits is een grootschalig (en heel actievol) historisch drama… uit Zuid-Korea! De serie speelt zich af in de jaren twintig, toen Korea bezet werd door het Japanse keizerrijk. De show volgt verschillende groepen mensen die hun oorspronkelijke leefomgeving hebben moeten verlaten en daarom maar koers zetten richting de wetteloze regio Gando. Als ze daar eenmaal aankomen moeten ze hun twistpunten aan de kant zetten en de handen ineenslaan om het land te beschermen in naam van het Koreaanse volk!

The Saint of Second Chances

Mike Veeck groeide op in de schaduw van zijn vader, honkbalteameigenaar Bill Veeck (Cleveland Indians, St. Louis Browns en Chicago White Sox) uit de Hall of Fame. De naam Veeck werd zowel legendarisch als berucht in het professionele honkbal omdat ze het plezier in de honkbalstadions introduceerden – weggevertjes, thema-avonden, vuurwerk en nog veel meer. Maar het kwam allemaal tot stilstand toen Mike de carrière van zijn vader opblies. De jongere Veeck werd verbannen uit het spel waar hij van hield en spendeerde de volgende decennia om zich omhoog te klauteren, vastbesloten om zichzelf te verlossen. Na verontrustend nieuws te hebben ontvangen, werd wat begon als een reis om de familie erfenis terug te winnen, een kans om die familie meer te waarderen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?