Originals Tips

Originals Tips: Stappen in Melbourne, Snelle en Fast & Furious

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Why Are You Like This

Why Are You Like This? neemt ons mee naar de beste vrienden Penny en Mia. Ze combineren werk, plezier, identiteitspolitiek, daten en wilde avonden stappen in een vlijmscherpe satire over het leven van twintigers in Melbourne. De serie begon als een deel van de anthologische komedieserie Fresh Blood.

Snelle: Zonder Jas naar Buiten

De openhartige documentaire Snelle: Zonder jas naar buiten gaat over de artiest Snelle. We zien hoe een underdog in een zeer korte periode door zijn eerlijke en oprechte muziek de harten van duizenden fans verovert en uitgroeit tot één van Nederlands grootste artiesten van deze tijd. Een jongensdroom die werkelijkheid wordt en een voorbeeld voor de hedendaagse jeugd die droomt om van muziek te kunnen leven en anderen te inspireren met hun liedjes.

Fast & Furious Spy Racers

De Fast & Furious films zijn al geliefd en tikken bijna de dubbele cijfers aan. De serie Spy Racers gaat inmiddels ook die kant uit, want het vierde seizoen staat al op het punt van verschijnen. Een overheidsinstantie zet tienerchauffeur Tony Toretto en zijn avontuurlijke vrienden in om in het criminele straatcircuit te infiltreren als undercoverspionnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?