Originals Tips

Originals Tips: Stiltepact in Mexico, griezelen met Mike Flanagan en een dodelijke conferentie

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Pacto de Silencio

Een jonge en succesvolle influencer weet niet wie haar moeder is, maar ze heeft wel een idee. En daarom infiltreert ze in de levens van vier vrouwen om te ontdekken wie haar op de wereld heeft gezet, maar snel daarna verliet. Ze is vooral op zoek naar wraak, omdat ze vindt dat haar onrecht is aangedaan. Ze moet en zal de waarheid ontdekken en terwijl ze bezig is met die zoektocht, ontdekt ze plotsklaps de liefde, maar ze komt ook geheimen tegen die ervoor zorgen dat haar leven in gevaar komt!

The Fall of the House of Usher

The Fall of the House of Usher is het nieuwe werk van Mike Flanagan, bekend van onder meer The Haunting of Hill House. De nieuwe serie is gebaseerd op een verhaal van Edgar Allen Poe en dus weet jij al: dat wordt griezelen! De meedogenloze Roderick Usher en zijn zus Madeline hebben het bedrijf Fortunato Pharmaceuticals uitgebouwd tot een imperium dat bulkt van de weelde, privileges en macht. Hun leven wordt echter helemaal overhoop gegooid wanneer er verschillende geheimen uit het verleden aan het licht komen. Tegelijkertijd beginnen erfgenamen van de Usher-dynastie één voor één het loodje te leggen door toedoen van een mysterieuze vrouw uit hun jeugd.

Konferensen

Konferensen is Zweeds voor conferentie. Een aantal gemeentemedewerkers nemen deel aan zo’n conferentie, die in het teken staat van teambuilding. Ze verwachten er bijzonder veel van, maar de bijeenkomst verandert al snel in een enorme nachtmerrie. Er worden namelijk beschuldigingen gedaan van corruptie en die houden de werkomgeving in hun greep. Alsof dat nog niet genoeg is, begint een mysterieuze gemaskerde figuur precies op dat moment de deelnemers… te vermoorden!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?