Originals Tips

Originals Tips: Stranger Things-climax, piratengoud en The Upshaws 2

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Stranger Things

(Let op: spoilers) Waar de kids uit Stranger Things de eerste paar seizoenen werden geteisterd door de Mind Flayer, bleek dit monster in seizoen 4 een marionet te zijn; Vecna bleek aan de touwtjes te trekken. Op het moment van schrijven moeten de laatste twee afleveringen van het vierde seizoen nog uitkomen, dus we kunnen je nog niets vertellen over de apotheose, maar er werd al wél een schokkende onthulling gedaan: Vecna is eigenlijk… Number One en Number One is eigenlijk… Henry Creel! Wie had dat zien aankomen? We hebben echter nog twee afleveringen te gaan en die worden gelijktijdig gereleaset, op 1 juli. Laat maar komen!

Pirate Gold of Adak Island

In de afgelopen honderd jaar zijn er kistjes met gouden munten uit de negentiende eeuw gevonden, begraven op het afgelegen en troosteloze eiland Adak. De hele piratenschat, waarvan het grootste deel niet is gevonden, heeft een geschatte waarde van liefst 365 miljoen dollar! Tom Spitler stelt een team van ervaren schatzoekers samen om naar de buit te zoeken, wat een lastige taak blijkt te zijn, omdat Adak bezaaid is met niet-ontplofte bommen die zijn overgebleven uit de Tweede Wereldoorlog.

The Upshaws

Het eerste seizoen van de serie The Upshaws eindigde met een fikse cliffhanger: was Bernie de biologische vader van het meisje dat de residentie van de Upshaws was binnengelopen? In de show zien we hoe een Afro-Amerikaanse arbeidersfamilie uit Indiana naar een beter leven en huiselijk geluk streeft te midden van de dagelijkse beslommeringen. De patriarch van het gezin probeert zijn fouten uit het verleden te goed te maken door een betere echtgenoot en vader voor zijn gezin te worden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?