Originals Tips

Originals Tips: Sunderland, Paardenacademie en Coffee kopje kleiner maken

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Coffee & Kareem

Zoals je van Ed Helms (Hangover) mag verwachten is Coffee & Kareem een komediefilm met aardig wat actie erin verwerkt. De agent heeft een geheime relatie met de moeder van Kareem. Als de tiener dit ontdekt wil hij dat Coffee een kopje kleiner wordt gemaakt. Degene die hij daarvoor ‘inhuurt’ neemt dat alleen iets te letterlijk….

Spirit Samen Vrij: De Paardenacademie

Spirit Samen Vrij begint op Netflix inmiddels één van de meest geliefde kinderseries te worden. Lucky en haar vrienden beleven met alle paarden al diverse avonturen. Ze groeien inmiddels op en gaan dan ook naar ‘school’. Uiteraard gaat dit ook over paarden, want ze gaan wonen en leren aan de Palomino Bluffs Paardrij-academie.

Sunderland ‘Til I Die

Documentaireseries waarin sportclubs worden gevolgd zijn niet nieuw, de wijze waarop Sunderland ‘Til I Die op ons afkwam was dat wel. De voormalig Engelse topclub degradeerde uit de Premier League. In 2017-2018 was de inzet om gelijk terug te keren… maar de club zou opnieuw degraderen! Juist dat seizoen werden The Black Cats gevolgd en dat liet de pijn binnen de club volledig zien. Nu een jaar later zijn de makers opnieuw naar Sunderland afgereisd om te zien of een verdere afdaling kon worden voorkomen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?