Originals Tips

Originals Tips: Superhelden Millarworld-debuut, Nanno betrapt leugens en Duitse ellende

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Jupiter’s Legacy

Netflix raakte de deal met Marvel kwijt, maar sloeg al heel snel terug. Er werden namelijk diverse deals gesloten met nieuwe partijen, waaronder Millarworld van Mark Millar. Minimaal negen comics zullen worden verfilmd en Jupiter’s Legacy is daarvan de opener. De eerste generatie superhelden heeft de mensheid bijna een eeuw veilig kunnen houden. Nu is alle hoop gevestigd op hun kinderen om deze erfenis voort te zetten. De spanning stijgt echter wanneer de jonge superhelden, die zichzelf heel graag willen bewijzen, worstelen met de hoge verwachtingen van hun omgeving en de druk die ze zichzelf opleggen.

Girl from Nowhere

In 2018 verscheen het eerste seizoen al van Girl from Nowhere. Daar leek het lange tijd bij te blijven, maar nu is er alsnog een tweede seizoen gelanceerd. Het mysterieuze, slimme meisje Nanno gaat steeds naar een andere school en legt daar telkens de leugens en misstappen van leerlingen en leraren bloot. Nanno is in deze Thaise serie dan ook de enige terugkerende in iedere aflevering.

Und morgen die ganze Welt

De rechtenstudent Luisa sluit zich aan bij een groep antifascisten. De splintercel Antifa. Hier ontmoet de twintigjarige Alfa en al snel krijgt ze gevoelens. Het doet haar snel radicaliseren om indruk te maken en sluit zich dan ook aan bij gevaarlijke acties. Tot ze op een punt komt waarop haar groepering het oprukkende Duitse neonazisme met gewild wil bestrijden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?