Originals Tips

Originals Tips: Survivallen in Keep Breathing, een romcom én Neil Patrick Harris

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Keep Breathing

Keep Breathing introduceert Liv, die in New York City werkzaam is in de advocatuur. Na een crash met een klein privévliegtuigje moet ze echter uit een heel ander vaatje tappen. Plotseling moet ze namelijk zien te overleven in de Canadese wildernis… Waarbij ze ook nog eens wordt geconfronteerd met demonen uit haar eigen verleden. Actrice Melissa Barrera, bekend van onder andere Scream, speelt de hoofdrol in Keep Breathing, die van Liv dus. Martin Gero en Brendan Gall (Blindspot en The Lovebirds) zijn verantwoordelijk voor het script en Maggie Kiley (Dr. Death) en Rebecca Rodriguez (Snowpiercer) zijn de regisseuses.

Uncoupled

In Uncoupled kruipt acteur Neil Patrick Harris in de huid van het personage Michael, die dácht dat hij heel gelukkig getrouwd was. Hij komt echter van een koude kermis thuis als zijn echtgenoot hem na een huwelijk van maar liefst zeventien jaar in de kou laat staan: hij verlaat hem… Dat is natuurlijk vervelend, maar het wordt nog wat erger. Michael is vanaf dat moment immers een vrijgezelle homoseksueel in New York. En op zijn leeftijd heb je daar meer kans op het winnen van de plaatselijke loterij dan op het vinden van een nieuwe levenspartner.

Purple Hearts

In de Netflix-film Purple Hearts draait het om een aspirant-muzikant die instemt met een huwelijk met een marinier, maar een tragedie maakt hun neprelatie al snel maar al te echt. Cassie zit tot haar nek in de ziekenhuisrekeningen die ze zich niet kan veroorloven, maar ze heeft een ideetje. Ze vraag haar oude vriend Frankie, die zich net bij het leger heeft aangesloten, om met haar te trouwen zodat ze een betere zorgverzekering krijgt. Bovendien krijgt Frankie meer betaald als hij een ‘gezin’ heeft. Een win-win situatie. Of toch niet?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?