Originals Tips

Originals Tips: Sweet Magnolias 3, gekloonde drugsdealer en een súpergevaarlijke sport

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Sweet Magnolias

In het derde seizoen van Sweet Magnolias worstelt Maddie met de gevolgen van de vechtpartij bij Sullivan’s, want wat is de beste manier om haar vriend Cal nu te helpen? Ook haar eigen emoties dient ze te verwerken en tezamen is dit natuurlijk een zware opgave. Intussen staat Helen voor een aantal moeilijke beslissingen met betrekking tot de verschillende mannen in haar leven, en Dana Sue zoekt op haar beurt naar een manier om de cheque van Miss Frances in te zetten voor de gemeenschap, zonder dat ze haar eigen familie tegen haar in het harnas jaagt! Ook krijgen we volgens Netflix te maken met ‘romantische verrassingen’ en ‘onverwachte gevolgen’. Wat een feest, wat een feest.

They Cloned Tyrone

Fontaine is in They Cloned Tyrone de lokale drugsdealer van dienst, die door zijn grote rivaal Isaac wordt omgelegd (hij wordt doodgeschoten). De volgende ochtend wordt hij echter ‘gewoon’ wakker, alsof er helemaal niets is gebeurd! Samen met Slick Charles en Yo-Yo gaat hij op onderzoek uit, want wat is er nou precies aan de hand? Ze hebben wel een aantal aanwijzingen, die leiden naar een samenzwering van de overheid, die experimenten uitvoert op het zwarte gedeelte van de bevolking. De drie besluiten de strijd aan te gaan met de ‘powers that be‘.

The Deepest Breath

Alessia Zecchini is vastbesloten om een nieuw wereldrecord ‘vrijduiken’ (freediving) te vestigen, een gevaarlijke en bijzonder extreme sport waarbij duikers de grootste diepte proberen te bereiken zonder daarbij duikuitrusting in te zetten. Deze waaghalzen krijgen vaak black-outs bij het naar boven zwemmen, waardoor veiligheidsduikers zoals Stephen Keenan, een vrijgevochten Ierse avonturier die verliefd werd op de sport, ze moeten helpen. Alessia en Stephen hebben door de jaren heen een nauwe en speciale band opgebouwd en trainen samen in deze documentaire om af te dalen in een lange tunnel onder de Rode Zee.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?