Originals Tips

Originals Tips: Terugkeer Mr. Bean, La Casa de Papel in Korea en The Man from Toronto

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Man vs. Bee

Man vs. Bee betekent de terugkeer van Rowan Atkinson (Mr. Bean) op het televisiescherm. In de Netflix-serie speelt hij een nieuw typetje (de stuntelende vader Trevor), dat moet oppassen op een grote, luxe villa. Daar krijgt hij het aan de stok met een irritante bij (het insect dus), en dat leidt tot een hele hoop chaos! Man vs. Bee bestaat uit in totaal tien afleveringen van elk maar ongeveer tien minuten, elke dag dus even tien minuutjes lachen. Als de show het niveau van Mr. Bean benadert komt dat wel goed!

Money Heist: Korea – Joint Economic Area

Money Heist: Korea – Joint Economic Area volgt natuurlijk het verhaal van La Casa de Papel, het is immers de Zuid-Koreaanse variant! In deze Koreaanse adaptie verzamelt de geheimzinnige Professor een groep doorgewinterde dieven uit het noorden en het zuiden om het pas gedrukte geld van een toekomstig verenigd Korea te stelen. De grote vraag is echter natuurlijk: gaat het ze lukken? In Money Heist wordt De Professor gespeeld door Yoo Ji-tae, Tokyo gespeeld door Jun Jong-seo en Berlijn gespeeld door Park Hae-soo, bekend van Squid Game.

The Man from Toronto

De synopsis van The Man from Toronto luidt: “Een ongelukkige verwisseling van identiteiten zorgt ervoor dat een waardeloze consultant en ’s wereld dodelijkste huurmoordenaar, enkel bekend als ‘The Man From Toronto’, bij elkaar in het schuitje terecht komen.” De Netflix-film is een doldwaze actiekomedie, met Kevin Hart en Woody Harrelson in de hoofdrollen. Opvallend om te vermelden is nog dat Jason Statham eerst óók onderdeel uitmaakte van de cast. Hij kreeg echter ruzie met de producers achter The Man from Toronto en zei vaarwel tegen het project!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?