Originals Tips

Originals Tips: Thaise horror op school en Jamie Foxx op vampierenjacht

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Day Shift

Day Shift vertelt het verhaal van een hardwerkende vader die zijn pientere 8-jarige dochter een goed leven wil bieden. Dat doet hij echter op een opmerkelijke manier, want zijn alledaagse  zwembadschoonmaakbaan in San Fernando Valley is een dekmantel voor zijn échte bron van inkomsten: het jagen op en doden van vampiers als lid van een internationale unie van vampierjagers! Jamie Foxx speelt de hoofdrol in deze aankomende Netflix-film, die van de ‘hardwerkende vader’, maar ook Dave Franco, Meagan Good, Natasha Liu Bordizzo en niemand minder dan Snoop Dogg maken onderdeel uit van de cast.

Never Have I Ever

In het derde seizoen van Never Have I Ever staat Devi voor ene lastige keuze. Aan het einde van het tweede seizoen draaide Devi er namelijk niet meer omheen. Ze maakte haar relatie met Paxton wereldkundig, alleen op datzelfde moment verklapte Eleanor aan Ben dat ze eerder in het seizoen eigenlijk nog voor hem wilde gaan. Problemen in aantocht! Hoe dit verder zal gaan wordt duidelijk in het derde seizoen. En daarna is er nog één seizoen op komst, dé finale!

School Tales: The Series

In School Tales: The Series zijn acht gruwelijke stripverhalen geadapteerd tot een serie van 8 afleveringen, die allemaal met school hebben te maken. Wat we voorgeschoteld krijgen: een meisje dat haar dood tegemoet springt; een spookachtige bibliotheek; kantinevoedsel gemaakt van mensenvlees; een geest zonder hoofd in het schoolmagazijn; een door duivels geteisterde kamer; een wraakzuchtige demon in een verlaten gebouw en een klaslokaal waar alleen dode studenten de les volgen. Overdag is de school van de leerlingen, maar ‘s nachts is dat een héél ander verhaal.

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?