Originals Tips

Originals Tips: The Last Kingdom-film, knotsgekke avonturen in Florida en een obsessie

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Florida Man

De woorden ‘Florida Man’ zijn in de Verenigde Staten een dingetje, wegens alle gekke krantenkoppen: ‘Florida Man worstelt met alligator’, ‘Florida Man in zijn nakie betrapt in de supermarkt’. Dat zegt hoogstwaarschijnlijk ook wel iets over de Netflix-serie Florida Man, waarvan de synopsis luidt: “Moord. Mensenjachten. Zeekoeien. FLORIDA MAN volgt een worstelende ex-politieagent die gedwongen wordt terug te keren naar zijn thuisstaat Florida om de weggelopen vriendin van een Philly-gangster te vinden. Wat een snel optreden zou moeten zijn, wordt een wilde spiraalvormige reis naar begraven familiegeheimen en een steeds zinlozere poging om het goede te doen op een plek waar zoveel mis is.”

Obsession

In Obsession speelt de Britse acteur Richard Armitage (bekend van zijn werk in verschillende Harlan Coben-series) de rol van de succesvolle chirurg William Farrow, die een affaire heeft met Anna Barton (Charlie Murphy, Happy Valley), de verloofde van zijn eigen zoon. Terwijl Anna haar beide relaties wanhopig in stand probeert te houden, begint William zich juist steeds obsessiever te gedragen. De nieuwe miniserie is gebaseerd op het boek Damage van schrijfster Josephine Hart, dat in de jaren negentig al eens naar het witte doek werd vertaald.

Seven Kings Must Die

Ben jij al klaar voor de The Last Kingdom-film? Te midden van een gebroken koninkrijk vindt hoofdpersoon Uhtred van Bebbanburg nieuwe bondgenoten met wie hij de wapens opneemt tegen al even nieuwe vijanden. Koning Edward is natuurlijk overleden, waardoor er alweer een strijd losbarst om de troon. Ook erfgenamen claimen immers dit felbegeerde zitje. Uthred komt voor een moeilijke keuze te staan wanneer hij door een medestander om hulp wordt gevraagd. Zet hij zijn dierbaren op de eerste plaats of wil hij voornamelijk zijn droom van een ‘Verenigd Koninkrijk’ verwezenlijken?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?