Originals Tips

Originals Tips: The Recruit, Julestorm van makers Hjem Til Jul en 4 gepensioneerde moordenaars

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

The Recruit

De Netflix-serie The Recruit vertelt het verhaal van Owen Hendricks (gespeeld door Noah Centineo). Hendricks is een jonge CIA-advocaat wiens eerste werkweek helemaal op zijn kop komt te staan als hij een dreigbrief ontdekt van voormalig asset (informant) Max Meladze, die van plan is de geheimen van het bureau aan de grote klok te hangen, tenzij ze haar vrijpleiten van een ernstig misdrijf. Owen raakt al snel verstrikt in een gevaarlijke en ook absurde wereld van machtspolitiek, terwijl hij de wereld over reist in de hoop zijn opdracht te voltooien en indruk te maken op zijn werkgever.

Julestorm (A Storm for Christmas)

Julestorm (A Storm for Christmas) is een nieuwe kerstserie van de makers van Hjem Til Jul. Rond de feestdagen is het altijd ontzetted druk op de vliegvelden. Mensen willen graag naar familie toe óf ze ontvluchten juist al het feestgedruis voor een relaxte (en vooral lekker rustige) vakantie. Ook op het vliegveld van Oslo is het druk, totdat het noodlot toeslaat. Een storm legt namelijk alles plat, waardoor het opeens een hele andere Kerstmis wordt.

The Big 4

The Big 4 (of The Big Four) volgt een vrouwelijke detective, die erachter wil komen hoe haar vader is het leven heeft gelaten. Om dit voor elkaar te krijgen reist ze naar een tropisch eiland, waar ze ontdekt dat haar vader de leider was van een groep huurmoordenaars. Wat blijkt echter… haar vader had de nodige vijanden, die het nu op haar gemunt hebben. Ze heeft dan ook geen andere keuze dan samen te werken met vier gepensioneerde assassins, in de hoop te kunnen overleven.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?