Originals Tips

Originals Tips: The Society, wijn drinkende dames en witwassen in Brazilië

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

The Society

Netflix heeft The Society aangekondigd als een nieuwe Lord of the Flies. De lat ligt dan ook hoog voor deze nieuwe thrillerserie. In West Ham worden alle tieners op een dag wakker zonder dat er nog maar één volwassene in het rijke stadje aanwezig is. Feest natuurlijk, want iedereen kan zijn gang gaan. Maar dat feest slaat al heel snel om in wantoestanden. Want er speelt veel meer dan dat alleen de volwassenen zijn verdwenen.

Wine Country

Amy Poehler heeft voor Wine Country een hele groep actrices bij elkaar gebracht zoals Liz Cackowski, Tina Fey en Maya Rudolph. Om de vijftigste verjaardag van Rebecca te vieren gaat een groep vriendinnen naar Californië om het wijngebied Napa te bezoeken. De wijn is rijk aanwezig en brengt vanzelf vervlogen spanningen naar boven. Want in het verleden was het lang niet altijd koek en ei tussen alle dames.

The Mechanism (seizoen 2)

De makers van Narcos hebben de drugsroute weer even losgelaten om zich te verdiepen in de Braziliaanse witwaspraktijken. In The Mechanism is net zoals in Narcos een waargebeurd verhaal aangegrepen om een serie te maken. In dit geval een groot witwasschandaal dat uiteindelijk tot op regeringsniveau door zou vloeien. Ruffo en Verena zijn undercover om het schandaal boven tafel te krijgen en wanneer ze eenmaal aan de zaak zijn begonnen ontdekken ze al snel dat er veel meer speelt dan er gedacht werd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?