Originals Tips

Originals Tips: The Witcher keert eindelijk terug en een ontvoering in Egypte

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

The Witcher

In het tweede seizoen van The Witcher is Geralt of Rivia ervan overtuigd dat Yennefer of Vengerberg om het leven is gekomen tijdens de Battle of Sodden. Hij brengt prinses Cirilla vervolgens naar de veiligste plek die hij kent: zijn ouderlijk huis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden om heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt. In seizoen 2 van The Witcher worden er natuurlijk ook nieuwe monsters geïntroduceerd, zoals een enorme vleermuis te zien, vermoedelijk een Fleder (een soort vampier) en een boomachtig monster, hoogstwaarschijnlijk een Treant.

Decoupled

Decoupled is een Indiase dramaserie, die nu te zien is op Netflix. De show vertelt het verhaal van een misantropische schrijver en zijn vrouw, een ondernemende start-upoprichter, die jongleren met de absurditeiten en ergernis van hun leven, terwijl ze ook nog om dienen te gaan met hun ophanden zijnde echtscheiding. De twee leiden een welvarend leventjes, maar is dit wel in stand te houden? Raaj Vishwakarma (Neeraj) en Dilnaz Irani (Reema) spelen de hoofdrollen in Decoupled, en deze acteur en actrice zijn twee ontzettend grote namen in Bollywood. Nu zijn ze van zins om de hele wereld te veroveren!

The Girl from Oslo

In The Girl from Oslo speelt een Noors meisje genaamd Pia de hoofdrol. Tijdens een tocht door de Sinaïwoestijn wordt ze samen met twee Israëliërs ontvoerd door terroristen. Aanvankelijk lijkt dat stom toeval, maar na verloop van tijd komt ze erachter dat het een vooropgezet plan was om haar te ‘kidnappen’. Haar ouders werken als diplomaat en onderhouden al heel erg lang contacten in het Midden-Oosten. Al snel maken de terroristen hun eisenpakket kenbaar en wordt duidelijk dat alles te herleiden is naar iets wat zich in het verleden, in 1993 om precies te zijn, heeft voorgedaan…

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?