Originals Tips

Originals Tips: Tintelend kostuumdrama, jonge superhelden en Black Mirror over 2020

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Bridgerton

De nieuwe romantische dramaserie Bridgerton vertelt het verhaal van Daphne Bridgerton. Zij is de oudste dochter van de machtige en rijke Bridgerton-familie en ze heeft een grote droom: in de voetsporen treden van haar ouders en de ware liefde vinden. Ze lijkt goed op weg, totdat haar oudere broer potentiële kandidaten begint uit te sluiten. Het duurt niet lang voordat een roddelblad vervolgens negatieve stukken begint te schrijven. Als de rebelse, eeuwige vrijgezel Duke of Hastings in haar leven komt, wordt het er niet makkelijker op. Alhoewel de twee ontkennen elkaar leuk te vinden, spat de aantrekkingskracht er vanaf. Het brengt ze in een onmogelijk strijd waarbij ze moeilijke keuzes moeten maken.

We Can Be Heroes

Om Pedro Pascal kunnen we de laatste jaren niet heen. Was hij te zien in de eerste seizoenen van Narcos als DEA-agent Javier Pena, daarna maakte hij furore in onder meer Triple Frontier, Wonder Woman 1984 en uiteraard als The Mandalorian. Nu speelt hij één van de hoofdrollen in de familiefilm We Can Be Heroes, al zijn de kinderen de echte helden. Wanneer de superhelden van de aarde door aliens worden gevangengenomen, moeten hun kinderen leren samenwerken om hun ouders en de planeet te redden. En fun fact, de rechterhand van Pascal in Narcos – Boys Holbrook – speelt ook mee!

Death to 2020

De makers van Black Mirror werpen normaal gesproken een blik op de toekomst, ditmaal zijn ze eens terug gaan kijken op het afgelopen jaar. En met een flinke komische invalshoek. 2020 was ook door de makers van Black Mirror niet te voorspellen en zorgde voor zeer veel onverwachte situaties. Het levert nu dus een ‘comedy-event’ op.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?