Originals Tips

Originals Tips: To All the Boys, Xico en favoriete baksels

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

To All the Boys: Always and Forever

To All the Boys: Always and Forever is het slotstuk van de trilogie. Terwijl Lara Jean Covey zich voorbereidt op het einde van de middelbare school en het begin van haar volwassen leven, zorgen een aantal levensveranderende reizen ervoor dat ze opnieuw gaat nadenken over de toekomst met haar familie, haar vrienden en haar vriend Peter.

De Reis van Xico

Een nieuwe animatiefilm voor het hele gezin. Een meisje, een hond en haar beste vriend gaan op weg om een berg te redden van een op goud belust bedrijf. Maar de oplossing ligt onder haar neus: bij haar hondje Xico.

Nadiya Bakes

Nadiya Hussain is het bewijs dat het winnen van een bakwedstrijd je toch heel ver kan brengen. In 2015 won ze het zesde seizoen van de Great British Bake Off en ging direct daarna programma’s maken voor de BBC. Voor de negentigste verjaardag van Queen Elizabeth mocht ze een taart bakken op Buckingham Palace en op Netflix is ze al te zien in de familie kookstrijd The Big Family Cooking Showdown. Nu gaat Nadiya ons haar favoriete baksels leren!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?