Originals Tips

Originals Tips: Twee Zomers en een geheim, een afgrijselijk plan en een perfecte moeder

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Twee Zomers

Twee Zomers is een Vlaamse thrillerserie die zich afspeelt in het heden én in een zomer in de jaren 90. In de Vlaamse show komt een groep vrienden bij elkaar, om nog één keer te feesten voordat het volwassen leven officieel van start gaat. De fuif verandert echter in een grote ramp als een van de vrienden het leven laat! Dertig jaar later nodigen An en Peter de groep nog een keer uit, om er wederom een mooie zomer van te maken, maar ook dit keer gaat het mis. De dramatische avond van al die jaren geleden is nog niet verwerkt en daar komen beelden van bovendrijven. Niemand mag het eiland verlaten totdat ze zeker weten dat dit geheim bewaard blijft. Voor altijd!

Interceptor

Interceptor introduceert kapitein JJ Colins, die onlangs haar droombaan bij het Pentagon verloren is. Ze krijgt de leiding over een basis die een nucleaire raket huisvest, die zich midden in de Stille Oceaan bevindt. De basis wordt echter aangevallen en Collins komt oog in oog te staan met de corrupte maar charmante ex-militair Alexander Kessel. Hij is van plan een absoluut ondenkbaar (zeg maar gerust: afgrijselijk) plan uit te voeren. Collins heeft echter nog maar een paar minuten de tijd om een grote beslissing te nemen en kan elke seconde hiervan goed gebruiken om te kunnen bepalen wie te vertrouwen is en wie niet.

Une mère parfaite

In de serie Une mère parfaite schrikt Julie Gayet zich een hoedje als ze hoort dat haar dochter Anya, een studente in Parijs, wordt verdacht van een moord. Ze zou een rijke erfgenaam om het leven hebben gebracht! Julie bedenkt zich geen moment en vertrekt meteen vanuit haar woonplaats Berlijn richting Parijs om haar dochter bij te staan.  En haar echtgenoot, chirurg Mathias , blijft achter om voor hun zoon te zorgen, die zijn eindexamen doet. Eenmaal in Parijs aangekomen zoekt Hélène contact met haar jeugdliefde Vincent, van wie ze hoopt dat hij haar als advocaat bij kan staan. Hoe verder de twee komen echter komen, hoe meer de vraag rijst of Anya wel écht zo onschuldig is. Zelfs haar moeder begint aan haar te twijfelen. Une mère parfaite is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, dat van Amanda Knox. Meer lezen? Dat kan hier!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?