Originals Tips

Originals Tips: Uncut Gems, Nederlandse drugsoorlog en Italiaanse heksen

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Uncut Gems

Het wordt al omschreven als de rol van zijn leven. Geen grappen en grollen, maar een spijkerharde thriller waar Adam Sandler een diamantenhandelaar speelt. Hij wil de deal van zijn leven sluiten, maar is ondertussen verwikkeld in achterstallige betalingen, gokverslaving en een constant piramidespel om alles rond te kunnen breien. Weet hij zijn slag te slaan of worden zijn belagers hem teveel?

Diablero

De Mexicaanse horrorserie Diablero is toe aan het tweede seizoen. Het draait om de jonge priester Ramiro Ventura, hij gaat op zoek naar demonenjager Elvis Infante. Samen gaan ze in Mexico City de strijd aan met het kwaad en proberen ze een ontvoerd meisje terug te vinden. Nu wacht een nieuwe klus.

Fenix

In navolging van Undercover verschijnt er opnieuw een verhaal uit Brabant waar drugs een grote rol speelt. Ditmaal gaat het gruwelijk mis en vallen er doden bij een arrestatie. Het brengt twee jongeren terug naar Brabant. Jara Terwijde, rechercheur uit Amsterdam, wil de onschuld van haar vader bewijzen. Tegelijkertijd komt Rens Segers, zoon van een drugscrimineel, terug naar huis om de eer van de familie te redden.

Luna Nera

Voor Luna Nera keren we terug naar de zeventiende eeuw. Het tienermeisje Ade wordt verjaagd uit het dorp nadat ze wordt beschuldigd van hekserij. In gemeenschap vol heksen vindt ze haar bestaan, maar ze vindt de liefde in Pietro. Zijn vader is alleen de hoofd van de Benandanti, oftwel de heksenjagers. Het brengt Ade voor een hele lastige beslissing.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?