Originals Tips

Originals Tips: Verboden Italiaanse liefde, Spaanse drugshandel en mythische wezens

Iedere vrijdag brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

L’Ultimo Paradiso

Met Pieces of a Woman scoorde Netflix afgelopen maand een grote hit met een film gebaseerd op ware gebeurtenissen. Nu verschijnt er opnieuw een dramafilm gebaseerd op ware gebeurtenissen, waarbij de reis naar Italië wordt gemaakt. Naar de jaren’50 van de vorige eeuw om precies te zijn. Ciccio is een actieve boer, die de leefsituatie van de arbeiders wil zien te verbeteren. Toch komt hij met zichzelf in de knoop wanneer hij verliefd wordt op de dochter van een landeigenaar. Zijn dromen storten dan ook in en hij zal pijnlijke keuzes moeten maken.

Hache

Na een kleine anderhalf jaar is Hache terug voor het tweede seizoen. De Spaanse serie draait om een waargebeurd verhaal rondom Helena. Deze vrouw zat in de heroïnehandel van Barcelona in de jaren’60. Hache is geschreven door de makers van Velvet Collection en de hoofdrollen zijn weggelegd voor Adriana Ugarte (El Tiempo entre costuras) en Jevier Rey (Velvet/Farina). Helena was een prostituee die gaat werken voor de belangrijke drugsdealer Malpica. Het duurt niet lang voor ze neemt de regie over in de handel.

Cidade Invisível

Na Italië en Spanje reizen we voor de derde nieuwe titel naar Brazilië. Cidade Invisível, ook bekend als Invisible City, is een fantasyserie. Na het vinden van een vreemd dood dier op een strand in Rio de Janeiro, raakt rechercheur Eric (milieupolitie) betrokken bij een moordonderzoek. Daar ontdekt hij een wereld die wordt bewoond door mythische wezens, die meestal onzichtbaar zijn voor mensen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?